Maarten Provo

Categorie: Blog

Unieke Trouwlocaties

Unieke Trouwlocaties Intro
Er zijn talrijke unieke trouwlocaties met elk voor- en nadelen. Toch zijn er enkele punten die telkens terugkomen. Zo kan je een onderscheid maken tussen de landelijke vierkantshoeve, het sfeervolle kasteel en andere unieke locaties.
Lees Meer

Trouwmuziek kiezen voor je huwelijk

Troumuziek Intro
De keuze voor de geschikte trouwmuziek hangt af van het moment van de dag en de stijl of het thema gekozen voor het feest. Zo is er een verschil tussen muziek tijdens de ceremonie, de receptie of het diner en tot slot het avondfeest.
Lees Meer

Een checklist om het perfecte huwelijk te plannen

De checklist voor je huwelijk begint een jaar op voorhand. Voor de meeste huwelijken is dat ook voldoende. Deze 12 maanden geven je de mogelijkheden om op zoek te gaan naar een geschikte feestzaal voor jouw plannen en om afspraken te maken met de juiste mensen. Kies je voor een drukke of speciale datum, een populaire feestzaal of een bekende DJ dan moet je vroeger beginnen.
Lees Meer

Een goedkope allround DJ huren

Goedekope DJ Huren intro
Een eenvoudige methode om de aanbiedingen te vergelijken zonder veel onderzoek te verrichten, is het vergelijken van de prijzen. Voor alledaagse aankopen in de supermarkt werkt dit systeem perfect. Maar is het geschikt om te kiezen welke dj je huurt voor je feest? Getrouwde koppels die een uitstekend feest achter de rug hebben weten dat de DJ de belangrijkste bijdrage aan het feest had.
Lees Meer

Review: ultraDMX Micro (USB DMX controller)

UltraDMX Micro Intro
De ultraDMX Micro van DMXking is een USB DMX controller. De kabel heeft aan het ene einde een USB-aansluiting en aan het andere einde een degelijke metalen 3-punts DMX-out. Zo wordt het mogelijk om met je computer, voorzien van compatibele software, lichten en effecten aan te sturen via DMX. In vergelijking met traditionele DMX-controllers zijn de mogelijkheden eindeloos.
Lees Meer

Het beste galabal ooit organiseren

Galabal Plannen Intro
Het galabal plannen is de belangrijkste taak van elk Feest-Praeses. Het is immers het jaarlijkse hoogtepunt in het uitgaansleven van elke student. Naast de DJ zijn er nog enkele items die een galabal uniek maken. Decoratie Contacteer Maarten vandaag nog en begin samen met hem een galabal te plannen om nooit meer te vergeten.
Lees Meer