Maarten Provo

Categorie: Blog

Kaai 16

Naast de Foyer beschikt Kaai 16 ook nog de Black Box. Deze ruime zaal van 750 vierkante meter is dan weer geschikt voor grote presentaties. Tot slot is er aan de achterzijde nog een terras van 80 vierkante meter dat bij mooi weer alleen maar aan te raden is. Meer informatie over Maarten als dj […]
Lees Meer

Hoe herken je een goede dj?

Goede DJ Intro
Een goede dj is essentieel voor het slagen van een feest. Een dj moet ervoor zorgen dat zijn publiek een fantastische tijd beleeft. Een goede dj moet dus het publiek perfect aanvoelen en steeds het publiek centraal plaatsen. Met zijn beats communiceert hij met het publiek, hij houdt het publiek continu geboeid en verrast het. […]
Lees Meer

Unieke Trouwlocaties

Unieke Trouwlocaties Intro
Er zijn talrijke unieke trouwlocaties met elk voor- en nadelen. Toch zijn er enkele punten die telkens terugkomen. Zo kan je een onderscheid maken tussen de landelijke vierkantshoeve, het sfeervolle kasteel en andere unieke locaties.
Lees Meer

Trouwmuziek kiezen voor je huwelijk

Troumuziek Intro
De keuze voor de geschikte trouwmuziek hangt af van het moment van de dag en de stijl of het thema gekozen voor het feest. Zo is er een verschil tussen muziek tijdens de ceremonie, de receptie of het diner en tot slot het avondfeest.
Lees Meer

Een checklist om het perfecte huwelijk te plannen

De checklist voor je huwelijk begint een jaar op voorhand. Voor de meeste huwelijken is dat ook voldoende. Deze 12 maanden geven je de mogelijkheden om op zoek te gaan naar een geschikte feestzaal voor jouw plannen en om afspraken te maken met de juiste mensen. Kies je voor een drukke of speciale datum, een populaire feestzaal of een bekende DJ dan moet je vroeger beginnen.
Lees Meer