Maarten Provo

Blog

Feesten in Hoeve Renwa

hoeve Renwa

Gelegen in het landelijke groene Horpmaal (Heers) tussen de fruitbomen kan je de gerenoveerde vierkantshoeve, Hoeve Renwa, vinden.

De hoeve beschikt over twee polyvalente zalen waarvan één met schitterende booggewelven. Beide zalen zijn geschikt voor allerhande gelegenheden zoals bedrijfsfeesten en trouwfeesten.

De mooie binnenkoer alsook de tuin met prachtig uitzicht over de fruitstreek behoren tot het idyllisch kader van de hoeve.

Adres:Haspengouwlaan 5
3870 Horpmaal, België
E-mail (info):[email protected]
URL:

Faciliteiten

De tiende schuur beschikt is opgetrokken in een typische hoevestijl met bakstenen, houten steunen en een centrale zuil. Een balkon op de eerste verdieping geeft een prachtig zicht op de feestzaal. Verder beschikt de zaal over eigen sfeerverlichting en kan hierdoor in een oogwenk omgetoverd worden tot één van de meest unieke feestlocaties!

De kapittelzaal met authentieke booggewelven steunend op kalkstenen pilaren, werd tot in de 20ste eeuw door religieuzen gebruikt. Na renovatie biedt biedt de zaal nu plaats aan zo’n 70 personen zittend of 150 personen rechtstaand.

Verder beschikt hoeve Renwa over een aparte ruime inkomhal met vestiairekast, toilet voor rolstoelgebruikers, ruime parking en internetaansluiting.

hoeve Renwa 's nachts

Mogelijkheden

De rechthoekige feestzaal biedt de mogelijkheid om een dansvloer in het midden op te bouwen voor de dubbele deuren.

Hier kan je bijvoorbeeld kiezen voor een truss van vier meter met vier led-lampen. Bijkomend kan je ook twee bewegende lampen toevoegen om de zaal ook in de breedte te vullen.

Sfeerverlichting is voldoende aanwezig in de zaal zelf maar kan helaas niet op de muziekinstallatie aangesloten worden.

De akoestiek van de zaal is erg goed en hoeve Renwa kan probleemloos voorzien worden van geweldig geluid. Maak je gebruik van de kapittelzaal? Dan kan Maarten ook hier luidsprekers voorzien die aangesloten zijn op de discobar in de feestzaal.

Meer informatie over Maarten als dj voor je bedrijfsfeest of trouwfeest in hoeve Renwa.