Maarten Provo

Blog

Kaai 16

Kaai 16 is een gerenoveerde meelfabriek langs het Albertkanaal in Hasselt. Er zijn twee zalen, goed voor een totale oppervlakte van 1271 vierkante meter of 1150 gasten.

Daarnaast is er voldoende parking voorzien naast en rondom het gebouw. Bij grote events is bovendien ook een shuttle-dienst mogelijk.

 Adres:Scheepsvaartkaai 16a
3500 Hasselt, België
 E-mail (info):[email protected]
 URL:http://www.kaai16.be
Kaai 16

 

Faciliteiten

De Foyer bestrijkt een oppervlakte van maar liefst 521 vierkante meter verdeeld over twee niveau’s. Het plafond van het lager gelegen niveau loopt gelijk met de top van de graansilo’s. Daardoor krijg je een enorme grote open ruimte maar ook nog eens perfect zicht op de grote graansilo’s.

De afwerking met dimbare leds en grote gouden lichtkoepels maken van het geheel een unieke locatie die bovendien een luxueuze sfeer uitademt. De bruine lederen chesterfield zitbanken zetten deze luxueuze sfeer alleen maar extra in de verf.

Naast de Foyer beschikt Kaai 16 ook nog de Black Box. Deze ruime zaal van 750 vierkante meter is dan weer geschikt voor grote presentaties. Tot slot is er aan de achterzijde nog een terras van 80 vierkante meter dat bij mooi weer alleen maar aan te raden is.

Mogelijkheden

De grote open ruimte geeft een geweldige akoestiek en kan probleemloos voorzien worden van uitstekend geluid. Door de opdeling in twee niveau’s kan je bovendien op het hoger gelegen niveau een rustiger zitgedeelte creëren.

De in het plafond bevestigde kabelgoten zijn uitermate geschikt voor het bevestigen van lampen en het verstoppen van kabels. Kortom, geen storende kabels en geen zware lichtbrug. Bovendien maakt het een mooie verdeling van de lampen over de volledige lengte én breedte van het plafond mogelijk.

Omdat er een goede samenwerking is tussen Kaai 16 en Maarten’s favoriete verhuurfirma S2 Rent, is in deze feestzaal bijna alles mogelijk.

Feest in Kaai 16

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

House of Weddings

De Wedding Inudstry Awards zijn de awards van de huwelijkssector in België.

Het is een initiatief in de huwelijkssector dat inspirerende en talentvolle huwelijksleveranciers in de schijnwerpers plaatst.

Wedding Industry Awards

Meer informatie over Maarten als dj voor je bedrijfsfeest of trouwfeest in Kaai 16.