Maarten Provo

Categorie: Trouwen

Unieke Trouwlocaties

Unieke Trouwlocaties Intro
Er zijn talrijke unieke trouwlocaties met elk voor- en nadelen. Toch zijn er enkele punten die telkens terugkomen. Zo kan je een onderscheid maken tussen de landelijke vierkantshoeve, het sfeervolle kasteel en andere unieke locaties.
Lees Meer

Trouwmuziek kiezen voor je huwelijk

Troumuziek Intro
De keuze voor de geschikte trouwmuziek hangt af van het moment van de dag en de stijl of het thema gekozen voor het feest. Zo is er een verschil tussen muziek tijdens de ceremonie, de receptie of het diner en tot slot het avondfeest.
Lees Meer

Een checklist om het perfecte huwelijk te plannen

De checklist voor je huwelijk begint een jaar op voorhand. Voor de meeste huwelijken is dat ook voldoende. Deze 12 maanden geven je de mogelijkheden om op zoek te gaan naar een geschikte feestzaal voor jouw plannen en om afspraken te maken met de juiste mensen. Kies je voor een drukke of speciale datum, een populaire feestzaal of een bekende DJ dan moet je vroeger beginnen.
Lees Meer

Boek jouw perfecte trouw dj

Perfecte Trouw DJ Intro
Dé volmaakte trouw dj De perfecte dj beschikt over een combinatie van volgende eigenschappen: Een goede trouw dj dubbelcheckt of hij over het juiste materiaal beschikt, zowel voor eigen installatie als installatie en aansluitingen in de trouwzaal. Dit om zeker te zijn dat er zeker geen materiaal ontbreekt op de avond van het dansfeest. Hij […]
Lees Meer

Bruidsmode Do’s & Donts

Bruidsmode Intro
De bruidsmode verandert ieder seizoen en op tijd aan deze zoektocht beginnen zal je heel wat kopzorgen besparen, zes maanden op voorhand is geen overbodige luxe. Begin met op zoek te gaan naar wat je mooi vindt. Bronnen van inspiratie kan je in huis halen via blogs, bruidsmagazines, blogs en andere catalogi. Wil je liever […]
Lees Meer