Maarten Provo

Een uniek bedrijfsfeest

Music connects people

Wil je als bedrijf je trouwe medewerkers trakteren op een uniek bedrijfsfeest met een onvergetelijke sfeer waar iedereen nog lang met plezier over zal napraten?

Besteed dan naast de keuze van een stijlvolle locatie zeker ook de nodige aandacht aan de boeking van een professionele DJ met een hoog entertainment-gehalte. Een bedrijfsfeest is een totaalbelevenis. Maarten zorgt met zijn rijke, muzikale ervaring voor het nodige vuurwerk op de dansvloer. Door een aanstekelijke muziekkeuze in combinatie met een unieke lichtshow. Als DJ op uw bedrijfsfeest is hij in staat zich te identificeren met zijn publiek en kan hij zo perfect op de verwachtingen inspelen.

Door de juiste ambiance te creëren ontstaat er een ontspannen groepsgevoel. Het gevolg is dat iedereen zich vrij voelt om een stapje op de dansvloer te wagen.

Bedrijfsfeest DJ
DJ Bedrijfsfeest

Prospectie en planning

Een professionele DJ doet veel meer dan alleen maar plaatjes draaien. Tijdens het bedrijfsfeest zorgt de Maarten ervoor dat alle genodigden zich amuseren en een onvergetelijk bedrijfsfeest beleven. Maar ook dat achter de schermen de planning tot in de puntjes verloopt. Een nieuwe locatie wordt op voorhand bezocht, aanspreekpunten gecontacteerd. Tot slot worden wensen en voorkeuren persoonlijk en tot in detail besproken.

Een sterke voorbereiding, stipte planning en nauwgezette opvolging van elk bedrijfsfeest vormen dan ook de sterke troeven van DJ Maarten Provo.

Voorbeeld van een dagindeling voor het bedrijfsfeest van uw bedrijf:

  • 14u Teambuilding: paintballen, survival-parcours, karting, geocatching …
  • 18u Receptie met bubbels en hapjes.
  • 19u Diner-theater: eten wordt een echte belevenis door aangepaste muziek en sfeer.
  • 21u Dansfeest met sfeervol DJ-entertainment.

Reserveer tijdig je DJ

Om van jullie volgende bedrijfsfeest, voor het nieuwe jaar of welke andere gelegenheid dan ook, een uniek bedrijfsfeest te maken dat nog lang zal nazinderen, wacht niet tot de laatste minuut om jullie DJ in te plannen.

Begin nu en boek je DJ voor je bedrijfsfeest vandaag nog!

Benieuwd naar de mening van anderen?

Neem zeker eens een kijkje bij de referenties en lees wat anderen van Maarten vonden als dj voor hun bedrijfsfeest.

Personeelsfeest DJ