Maarten Provo

Een DJ voor uw uniek bedrijfsfeest

Een organisator & DJ voor je bedrijfsfeest

Met Maarten als dj voor je bedrijfsfeest haal je naast een enthousiaste en vriendelijke dj ook een goede organisator binnen. Maarten overloopt met u op voorhand het personeelsfeest en denkt mee over de invulling ervan. Maarten laat daarbij niets aan het toeval over: van de speech van de zaakvoerder tot de achtergrondmuziek bij de receptie en het eerste nummer dat een spetterend dansfeest op gang trekt.

Of het nu gaat om techniek, uitstraling of sfeer, Maarten ondersteunt, adviseert en organiseert. Zo kan u zorgeloos van uw personeelsfeest kan genieten omdat Maarten de touwtjes stevig in handen heeft.

Maarten hecht veel belang aan persoonlijk contact. Na het invullen van het aanvraagformulier maakt Maarten graag tijd om bij u op het bedrijf langs te komen. Dat is niet alleen de beste manier om uw bedrijfsfeest te bespreken maar ook een ideale kennismaking met uw bedrijfscultuur.

DJ Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest DJ

De juiste DJ voor bedrijfsfeest

Met zijn typische moderne en minimale stijl van presenteren zonder voortdurend in de micro te roepen, creëert Maarten een fijne en uitnodigende sfeer voor uw gasten zonder het personeelsfeest te overheersen. Daardoor ontstaat een ontspannen groepsgevoel en zal iedereen zich vrij voelen om een stapje op de dansvloer te wagen.

Maartens’ discobar getuigt eveneens van moderne en stijlvolle klasse, een uitstraling die perfect past bij uw personeelsfeest. Met degelijk, kwalitatief en professioneel materiaal kan elke inkomhal, productiehal of cafetaria gevuld worden met geweldig licht en geluid.

Een gepersonaliseerde lichtshow op maat van de zaal, compleet met het bedrijfslogo maakt de ervaring niet alleen exclusief en uniek maar betekent ook dat de dansvloer tijdens het bedrijfsfeest sneller en langer vol blijft staan.

Trouwfeest DJ

Het was echt een super trouwfeest

“De afspraken op voorhand waren duidelijk en de voorbereiding goed. Heel goed gedraaid tijdens de acond, goede opbouw en heel dansbaar.”

Muziek

Muziek speelt natuurlijk een belangrijke rol tijdens het personeelsfeest. Maarten overloopt niet alleen welke genres en nummers u liever wel of zeker niet wil tijdens het bedrijfsfeest, maar ook het volume. Van rustige chill out & lounge muziek tijdens de receptie op een laag volume tot stevige beats met diepe bassen tijdens de beste dansnummers van de avond. Als DJ is Maarten in staat zich te identificeren met zijn publiek en kan hij perfect op de verwachtingen inspelen.

Maarten hanteert van meet af aan transparante, all-in prijzen zonder verrassingen achteraf. Meer nog, na een eerste overleg zal duidelijk worden dat je bij Maarten uitzonderlijke waarde tegen een zeer competitieve prijs aangeboden krijgt voor uw bedrijfsfeest.

Bekijk onze DJ prijzen

Personeelsfeest DJ

Om van je volgende feest, voor het nieuwe jaar of welke andere gelegenheid dan ook, een feest te maken om nooit meer te vergeten, wacht niet tot de laatste minuut om het te plannen. Begin nu en boek je dj voor je bedrijfsfeest vandaag nog!