Maarten Provo

Een DJ voor je bedrijfsfeest

DJ Bedrijfsfeest

Entertainment & DJ voor je personeelsfeest

Naast een ontoereikend budget is een gebrek aan degelijke planning vaak de oorzaak van een slecht bedrijfsfeest. Bij de planning van het personeelsfeest is het erg belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Werknemers kunnen immers terughoudend zijn om los te gaan voor de ogen van hun leidinggevenden.

Werknemers zouden zich veel minder geïntimideerd wanneer ze de baas gek zien doen en plezier beleven. De beste manier om de werknemers van hun stoelen te krijgen is dan ook door de leidinggevenden het voorbeeld te laten geven tijdens het personeelsfeest. Een flashmob onder begeleiding van een dansleraar door alle leidinggevenden is een uitstekende aftrap van de avond.

Boek mij vanaf € 200

Dagindeling voor je personeelsfeest

  • 14u Paintballen, touwklimmen, speurtocht, racen, …
  • 18u Receptie met bubbels en hapjes.
  • 19u Diner-theater: het eten wordt een echte show.
  • 21u Entertainment: Awards, stand-up comedy of casino.
  • 23u Dansfeest: met live band of DJ.

Ik weet genoeg, ik wil jou als DJ boeken

DJ Bedrijfsfeest Indeling
DJ Bedrijfsfeest

De juiste DJ voor bedrijfsfeest

Als je beschikt over budget voor een DJ, live band of iets gelijkaardigs vraag dan eens aan je collega’s of vrienden wie zij aanbevelen. Probeer op zoek te gaan naar een act die past bij je bedrijfscultuur.

Een DJ die zich kan identificeren met zijn publiek kan beter op de verwachtingen van je personeelsleden in spelen en zelfs overtreffen.

Zo heeft Maarten een brede muziekkennis, van Aretha Franklin tot de Black Eyed Peas. Zowel de oudere als jongere werknemers moeten zich aangesproken voelen om een dansje op de dansvloer te wagen.

Bekijk onze DJ prijzen

Om van je volgende feest, voor het nieuwe jaar of welke andere gelegenheid dan ook, een feest te maken om nooit meer te vergeten, wacht niet tot de laatste minuut om het te plannen. Begin nu en boek je dj voor je personeelsfeest vandaag nog!