Maarten Provo

Een DJ voor je fuif

DJ Fuif

Feesten als de beesten

Een DJ voor je fuif boek je in de eerste plaats voor de muziek. Maar waarom daar stoppen? Wat als een DJ ook helpt bij de promotie, organisatie van je fuif of zelfs je affiche ontwerpt? Enkele voorbeelden van door Maarten ontworpen affiches kan je weldra op deze pagina bekijken.

DJ, inclusief
  • Promotie: on- en offline
  • Ontwerpen van affiche
  • Verhuur van licht en geluid

Bekijk onze DJ prijzen

Licht & Geluid

Maarten beschikt over een professionele set LED-lichten en luidsprekers uitermate geschikt om kleine fuiven (tot 500 gasten) te verzorgen. Daarenboven is de aankleding en decoratie die gebruikt wordt voor trouwfeesten uitstekend geschikt voor chiquere fuiven zoals bijvoorbeeld een galabal.

Bekijk zeker even de prijzen voor een dj met installatie.

Heb je iets groters gepland? Maarten maakt je graag wegwijs, geeft advies en onderhandelt een goede prijs voor de huur van een installatie.

Ik weet genoeg, ik wil jou als DJ boeken

DJ Fuif Licht
Fuifmuziek

Muziek, exact zoals jullie het willen

De reden om Maarten Provo te boeken is natuurlijk zijn muziek. De muziekspeler op de website geeft je alvast een voorsmaakje. Kon je er niet genoeg van krijgen, dan kan terecht op Mixcloud of meer lezen over de muziek in Maarten’s DJ-set.

Je zal merken dat Maarten Provo een echte all-rounder is.

Wil je het toch liever van iemand anders horen? Dan zijn goede referenties de beste reclame, deze kan je op de website terugvinden.

 

Bekijk wat klanten vonden van Maarten

Promotie van je fuif

Als organisator van een evenement wil je graag veel gasten. Maarten is een DJ die je begrijpt en met je samenwerkt om dit doel te bereiken. Zo nodigt hij niet alleen zijn vrienden en fans persoonlijk uit maar maakt ook reclame via sociale media en zijn website. Je fuif wordt toegevoegd aan de kalender en de omslagfoto (Facebook, Google+) en de website worden gebruikt om je affiche weer te geven.

Affiches & Flyers

Heb je nog geen affiche? Als je Maarten boekt als DJ voor je fuif ontwerpt hij graag een professionele en aantrekkelijke affiche voor je fuif. Tijdens een kort overleg wordt besproken wat voor een affiche je wilt. Nadien krijg je een drietal voorlopige versies in verschillende stijlen waarvan er eentje afgewerkt wordt. Het ontwerp is gratis en omvat eveneens bijbehorende flyers, Facebookomslag en -profielfoto.

Alle prijsoffertes zijn 30 dagen geldig en de datum wordt tot die tijd vrij gehouden. Contacteer Maarten vandaag nog om als DJ en promotor mee te werken aan je fuif.