Maarten Provo

De prijzen van DJ Maarten Provo

Maarten staat als DJ voor een transparante prijs, zonder verrassingen achteraf. Allereerst maak je een keuze uit twee pakketten. Hierna kan je voor een echte trendy en exclusieve show drie uitbreidingspakketten toevoegen aan je feest. Vind je toch niet wat je zoekt, vraag dan zeker een prijsofferte voor een dj aanbod op maat.

Prijzen van een DJ-Set

DJ Prijs

€ 950


AvondfeestDJ Prijs Ceremonie

€ 1 250


Ceremonie, Receptie, Diner & Avondfeest


In de prijs is niet alleen de DJ maar ook een spetterende licht- en geluidsinstallatie inbegrepen van hoge kwaliteit. Zowel het licht als het geluid wordt op maat van het publiek en de feestzaal afgesteld voor een optimale ervaring. Heb je een groot publiek of heeft de feestzaal een speciale indeling dan ben je dus altijd zeker van een goede, professionele show voor een interessante prijs.

Naast het optreden als DJ is in de prijs niet alleen het opbouwen van de installatie inbegrepen maar ook alle planning om van je huwelijksfeest of personeelsfeest een ongeëvenaard succes te maken waar iedereen nog dagen van spreekt. Een goede planning opstellen die alles in detail overloopt vergt immers vaak evenveel tijd als het optreden de avond zelf.

DJ Prijzen

Het was een TOP feest

“Goede sfeer, totaalpakket met verlichting in de zaal maakte alles af. Tot 3u een volle dansvloer en volledig in de muziekstijlen die we wouden.”

Uitbreidingen voor een trendy en exclusieve DJ-Set

Om de lichtshow echt trendy en exclusief te maken, kan je tegen een interessante prijs de DJ-set nog uitbreiden met deze veel gekozen pakketten. Elk pakket kan bovendien ook aangepast worden op maat van de feestzaal, jullie wensen en die van jullie gasten. Vraag hiervoor naar een prijsofferte op maat.

  • Uplighting is ideaal om je trouwdecoratie extra in de verf te zetten.
  • Met de beamer kan een Instagram live feed geprojecteerd worden van de foto’s die je gasten gepost hebben.
  • Projectie van het bedrijfslogo of jullie monogram over de dansvloer met intelligente lichten geeft een exclusieve toets aan elk event.
DJ Prijs Beamer

€ 100


Beamer
 

DJ Prijs Uplighting

€ 100*


Uplighting (*Vanaf)

Dansen op wolken

€ 200


Dansen op Wolken

 

Exclusieve belichting

€ 200


Exclusieve belichting

Meubilair

€ 200*


Meubilair (*Vanaf)

Sneeuw

€ 200


Sneeuw
 

 

CO2

€ 250*


CO2 (*Vanaf)
 

DJ Prijs Lights

€ 300


Intelligente lichten

Vuurwerk

€ 450*


Vuurwerk (*Vanaf)

De DJ Installatie

Deze blogpost maakt je wegwijs in de belangrijkste elementen van de DJ installatie. Van de keuze voor de juiste luidsprekers tot de opstelling in de feestzaal kan je allemaal in deze blogpost lezen.

Bekijk de DJ installatie

Maarten boeken

Contacteer mij voor een vrijblijvende afspraak of een prijs voor een DJ-aanbod op maat. Vul het webformulier in op de contactpagina en binnen 24u neem ik contact met je op om je feestplannen te bespreken.

Contacteer mij