Maarten Provo

Een onvergetelijk trouwfeest

Wat onderscheidt Maarten als Trouwfeest dj van de concurrentie en waarom kan je bij hem echt van een onvergetelijk feest genieten?

‘She said YES!’

Van harte proficiat met jullie trouwplannen!

De start van een spannende periode. De vele voorbereidingen treffen voor de allermooiste`dag van jullie leven. Geen evidente opdracht. Belangrijke keuzes moeten gemaakt worden: de locatie, catering, fotograaf en … de DJ voor het trouwfeest.

Een DJ vormt één van de belangrijkste pijlers van een onvergetelijk huwelijk. Een professionele DJ doet namelijk veel meer dan alleen maar plaatjes draaien. Tijdens het huwelijksfeest zorgt de DJ ervoor dat jullie en al jullie geliefde genodigden zich amuseren en een prachtige avond beleven. Maar ook dat achter de schermen de planning tot in de puntjes verloopt.

Maarten houdt de plaatjes draaiende maar ook de touwtjes strak in handen. Jullie kunnen dus zorgeloos genieten van een onvergetelijke bruiloft waarover nog lang gesproken zal worden!

DJ voor Trouwfeest
DJ Huwelijksfeest

Een DJ voor je trouwfeest

Maarten heeft een veelzijdige muzikale kennis en beheerst de kunst om talloze genres over verschillende decennia naadloos aan elkaar te mixen. In de playlist kunnen jullie aangeven welke nummers jullie leuk vinden. Zo zijn jullie zeker dat de muziek die op jullie trouwfeest gespeeld wordt voldoet aan jullie wensen. Een trendy lichtshow en enkele technische hoogstandjes versterken de muzikale beleving en zorgen voor een ongekende ambiance.

De openingsdans, één van de belangrijkste momenten van de trouw, wordt op voorhand tot in detail besproken en de muziek kan op maat gemixt worden naar jullie persoonlijke wensen.

De aanwezigheid van jullie als trouwkoppel maakt het huwelijksfeest uniek. De spotlights staan die avond dan ook enkel op jullie gericht. Maarten creëert een aangename, uitnodigende sfeer zonder voortdurend de micro te gebruiken. Hij is aanwezig maar eerder op een bescheiden, professionele manier. Aankondigingen worden enkel gedaan tijdens de cruciale momenten van het huwelijksfeest en verder alleen op jullie specifieke vraag.

Trouwfeest DJ

Het was echt een super trouwfeest

“De afspraken op voorhand waren duidelijk en de voorbereiding goed. Heel goed gedraaid tijdens de avond, goede opbouw en heel dansbaar.”

Prospectie en planning

Op de dag van jullie trouw zijn veel professionals druk in de weer om jullie op hun eigen manier in the picture te plaatsen. Om het huwelijksfeest op en top te laten verlopen gaat Maarten op voorhand maar ook tijdens het trouwfeest zelf graag in overleg met jullie ceremoniemeester, fotograaf en cateraar.

Een nieuwe feestlocatie wordt steeds op voorhand verkend. Wie is het aanspreekpunt, waar wordt de DJ het best gepositioneerd, hoe passen jullie specifieke wensen in de accommodatie? … belangrijke vragen die de nodige aandacht verdienen om achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Een sterke voorbereiding, stipte planning en nauwgezette opvolging vormen dan ook enkele van de sterke troeven van DJ Maarten Provo.

Begin nu aan de voorbereiding van jullie trouw en boek je DJ vandaag nog!

Reserveer een gratis intake-gesprek (30 min.)

Uitzonderlijke service

Bij mooi weer een ceremonie in open lucht? Maarten helpt om er een succesvolle trouw van te maken want je krijgt maar één kans. Voor jullie ceremonie, receptie en het avondfeest helpt hij je bij het opstellen van een gedetailleerd plan zodat jullie kunnen vertrouwen op Maarten om dit plan tot in de puntjes uit te voeren.

Je Huwelijk plannen met uitzonderlijke service

DJ & decoratie voor je trouwfeest

Als trouwfeest DJ is Maarten een lopende bron van inspiratie als het aankomt op decoratie. Naast een zee van tips kan je bij hem ook terecht voor uplighting en decoratie. Hij kan je onder meer lampen bezorgen om decorstukken op te lichten, zelfs op maat van de muziek. Maar ook voor kandelaars, kaarsen en bloemendecoratie kan je bij Maarten terecht.

Trouwdecoratie

Benieuwd naar de mening van anderen over Maarten als trouwfeest DJ? Neem zeker eens een kijkje bij de referenties.