Maarten Provo

Dé DJ voor jouw trouwfeest, planning en decoratie inbegrepen [OUD]

De DJ voor je huwelijksfeest

DJ voor Trouwfeest

Een bruiloft plannen is een ingewikkelde opdracht. De vele beslissingen die gemaakt moeten worden en het uitgebreide aanbod aan keuzes maken dat deze taak vaak overweldigend lijkt. De locatie, de bloemen, catering, de fotograaf … allemaal belangrijke beslissingen.

Een van de belangrijkste en vaak vergeten beslissingen is de DJ. De DJ zorgt voor het feest, het entertainment van de avond. En een goede DJ doet op een huwelijksfeest meer dan alleen plaatjes draaien. Op het trouwfeest zelf, zorgt de DJ ervoor dat jullie en jullie gasten zich amuseren. Maar ook dat achter de schermen alles vlot verloopt.

Of het feest een succes wordt of niet hangt voor het grootste deel af van de ervaring van je dj als entertainer.

Bekijk wat klanten vonden van Maarten

Jullie in de spotlights

Jullie staan centraal, in de spotlights. Jullie maken het huwelijksfeest uniek en dat moet weerspiegeld worden. In de keuze van de locatie, de decoratie maar ook de muziek.

Maarten creëert een aangename en uitnodigende sfeer voor jullie en jullie gasten zonder voortdurend de micro te gebruiken. Hij is aanwezig maar probeert niet op te vallen en al zeker niet de aandacht naar zichzelf te trekken.

Als het kan wordt het achter de schermen geregeld, de micro is enkel om de aandacht op jullie te trekken: voor het aansnijden van de taart, de openingsdans …

Boek mij vanaf € 200

DJ Huwelijk
DJ Trouwfeest Muziek

Muziek, exact zoals jullie het willen

Het belangrijkste is dat de dj op jullie trouwfeest zorgt dat de gasten zich amuseren. Daarom is goede muziek een must. Niet alleen voor jullie, maar voor iedereen!

Maarten heeft een uitgebreide muzikale kennis en kan muziek van verschillende genres over verschillende decennia naadloos aan elkaar mixen. In de playlist kunnen jullie aangeven welke nummers jullie leuk vinden, welke niet en welke er nog ontbreken. Zo zijn jullie zeker dat de muziek die gespeeld wordt voldoet aan jullie wensen en Maarten houdt in de gaten dat jullie vrienden en familie zich ook amuseren.

Hét belangrijkste moment van de bruiloft, de openingsdans, wordt op voorhand nauwkeurig overlopen en kan op maat gemixt worden volgens jullie wensen.

Bekijk onze DJ prijzen

Meer dan een trouwfeest DJ

Op de dag van jullie huwelijksfeest zijn veel professionals druk in de weer om op hun eigen manier jullie te laten uitblinken. Om het feest vlot te laten verlopen gaat Maarten vooral op voorhand maar ook vaak tijdens het feest zelf in overleg met jullie ceremoniemeester, fotograaf en cateraar.

Enkele weken op voorhand wordt er reeds overleg gepland met de feestzaal om te achterhalen welke de aandachtspunten zijn en wie het aanspreekpunt is om jullie trouwfeest mee te begeleiden. Nieuwe feestzalen gaat Maarten altijd zelf verkennen. Wie is wie, waar kan en mag de DJ staan, is er een rookalarm, hoe passen jullie wensen in de feestzaal, belangrijke vragen die de nodige aandacht verdienen.

Ik weet genoeg, ik wil jou als DJ boeken

Huwelijk DJ

Uitzonderlijke service

Bij mooi weer een ceremonie in open lucht? Maarten helpt om er een succes van te maken want je krijgt maar één kans. Voor jullie ceremonie, receptie en het avondfeest helpt hij je bij het opstellen van een gedetailleerd plan zodat jullie kunnen vertrouwen op Maarten om dit plan tot in de puntjes uit te voeren.

Je Huwelijk plannen met uitzonderlijke service

Decoratie

Als trouwfeest DJ is Maarten een lopende bron van inspiratie als het aankomt op decoratie. Naast een zee van tips kan je bij hem ook terecht voor uplighting en decoratie. Maarten kan je onder meer lampen bezorgen om decorstukken op te lichten, zelfs op maat van de muziek. Maar ook voor kandelaars, kaarsen en bloemendecoratie kan je bij Maarten terecht.

Trouwdecoratie

Alle prijsoffertes zijn 30 dagen geldig en de datum wordt tot die tijd vrij gehouden. Contacteer mij geheel vrijblijvend als DJ voor jullie trouwfeest.