Maarten Provo

Dé DJ voor een onvergetelijk trouwfeest

De DJ voor je huwelijksfeest

Maarten vindt persoonlijk contact belangrijk en dat geldt zeker voor een trouwfeest dj. Na het invullen van het aanvraagformulier contacteert hij je en wordt er een eerste vrijblijvende afspraak gemaakt om jullie trouwfeest te bespreken. Dat kan via telefoon, bij jullie thuis of op een andere locatie zoals bijvoorbeeld de feestzaal waar jullie huwelijk doorgaat.

Vanaf dan is het aan Maarten en Maarten alleen om jullie gids te zijn doorheen het volledige organisatieproces van jullie trouw. Vanaf het eerste overleg, tot alle vergaderingen met elk specifiek detail van jullie huwelijksfeest, tot en met het einde van jullie trouw.

Tijdens deze overlegmomenten ligt de klemtoon minder op jullie muzikale voorkeuren maar vooral op de organisatie van het huwelijksfeest en geeft hij tips en advies waar nodig. Al snel merken jullie dat Maarten elk detail de nodige aandacht geeft. Zo kunnen jullie op hem vertrouwen om het samen grondig uitgetekende plan voor jullie huwelijk uit te voeren.

DJ voor Trouwfeest

 

DJ Huwelijk

Jullie in de spotlights

Met Maarten als dj voor je huwelijksfeest ben je zeker van een positieve, enthousiaste en vriendelijke service van een dj die lacht en geniet van de sfeer die de avond uitstraalt. Tijdens jullie trouw hanteert hij een moderne en bescheiden stijl van presenteren zonder voortdurend in de micro te roepen. Dat maakt dat hij een fijne en uitnodigende sfeer creëert voor jullie gasten zonder het huwelijksfeest te overheersen.

Ook de afwerking van de discobar en Maartens’ kleding stralen dezelfde moderne, stijlvolle klasse en professionalisme uit. Hij beschikt over degelijk, kwalitatief en professioneel materiaal dat elke feestzaal kan vullen met geweldig licht en geluid. Een trouwfeest met een lichtshow op maat van de feestzaal maakt de ervaring niet alleen exclusief en uniek maar betekent ook dat de dansvloer sneller en langer vol blijft staan.

Trouwfeest DJ

Het was echt een super trouwfeest

“De afspraken op voorhand waren duidelijk en de voorbereiding goed. Heel goed gedraaid tijdens de avond, goede opbouw en heel dansbaar.”

 

DJ Huwelijksfeest

Muziek, exact zoals jullie het willen

Maarten legt een belangrijke klemtoon op muziek en in het bijzonder muziek die jullie leuk vinden. Naast het bespreken van al jullie wensen neemt Maarten ook ruim de tijd om jullie muzikale voorkeuren te overlopen en welke nummers zeker niet mogen ontbreken tijdens jullie trouw.

Op deze wijze reflecteert de gespeelde muziek wie jullie zijn. Meer nog, de muzikale ervaring voelt elke keer opnieuw uniek aan in plaats van al weer een typisch huwelijk met typische muziek. Het publiek lezen en laten dansen, rekening houdend met jullie voorkeuren is Maartens missie tijdens het draaien.

En wanneer hij zich niet concentreert op de muziek, werkt hij samen met de feestzaal en andere partners zodat er als team samengewerkt wordt om jullie bruiloft ongelofelijke geweldig te maken.

Maarten hanteert voor trouwfeesten van meet af aan transparante prijzen zonder verrassingen achteraf. Na een eerste overleg zal duidelijk worden dat je bij Maarten uitzonderlijke waarde krijgt.

Uitzonderlijke service

Bij mooi weer een ceremonie in open lucht? Maarten helpt om er een succesvolle trouw van te maken want je krijgt maar één kans. Voor jullie ceremonie, receptie en het avondfeest helpt hij je bij het opstellen van een gedetailleerd plan. Zo kunnen jullie vertrouwen op Maarten om dit plan tot in de puntjes uit te voeren.

Je huwelijk plannen met uitzonderlijke service

DJ, decoratie voor trouwfeesten

Als trouwfeest DJ is Maarten een lopende bron van inspiratie als het aankomt op decoratie. Naast een zee van tips kan je bij hem ook terecht voor uplighting en decoratie. Maar ook voor kandelaars, kaarsen en bloemendecoratie kan je bij Maarten terecht

Trouwdecoratie

 

Maarten Provo is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

House of Weddings

Alle prijsoffertes zijn 30 dagen geldig en de datum wordt tot die tijd vrij gehouden. Contacteer mij geheel vrijblijvend als DJ voor jullie trouwfeest.