Maarten Provo

Je huwelijk plannen met ervaring, begeleiding en uitzonderlijke service

Ceremonie

Een huwelijk plannen is niets om licht over te gaan. Er zijn geen tweede kansen voor jullie om naar het altaar te wandelen. Maarten staat garant voor een stressvrije ervaring van begin tot einde.

Daarom beschikt Maarten over een mobiel geluidssysteem om overal de nodige ondersteuning voor jullie ceremonie te bieden. Een krachtige luidspreker, draadloze micro’s en een degelijke mixer. Als de ceremonie gefilmd wordt kan de camera zelfs ingeplugd worden op de mixer voor een kristalheldere geluidsopname.

Je huwelijk plannen met Maarten Provo garandeert je een stressvrije service voor de ceremonie met de nodige ervaring en uitrusting om er iets unieks van te maken.

Bekijk wat klanten vonden van Maarten

Ceremonie Plannen
Huwelijk Plannen

Je huwelijk plannen tot in het kleinste detail

Het is wellicht de eerste keer dat je een bruiloft plant en het is allemaal nieuw. Maar dat is geen probleem, het perfecte trouwfeest plannen zonder hulp is immers onmogelijk. Ik ben er om je te begeleiden tijdens de planning van het feest.

We beginnen met een eerste kennismakend gesprek, daarna gaan we verder in op de details van jullie speciale avond vanaf de receptie tot het einde van het feest. Tijdens het eerste, vrijblijvende, afspraak zoeken we samen naar antwoorden op vragen zoals:

  • Hoe ziet de dag van jullie huwelijksfeest eruit?
  • Wat zijn jullie wensen?
  • Hoe laat wordt het eten opgediend?

Bekijk onze tarieven

Timing

Met de tips uit het overleg en een goede dosis creativiteit kunnen jullie samen verder het huwelijk plannen. Vervolgens wordt deze planning in een overzichtelijk schema verwerkt, zodat iedereen weet welke taken uitgevoerd moeten worden.

Om niets aan het toeval over te laten overloop je samen met Maarten een lijst die specifiek opgesteld werd om kleine details zoals de uitspraak van familienamen de nodige aandacht te geven.

Tijdens het laatste overleg, enkele dagen voor jullie huwelijksfeest worden de laatste wijzigingen besproken en de planning een laatste keer overlopen. Zo kan je op Maarten vertrouwen om het uit te voeren als het zover is.

Ik weet genoeg, ik wil jou als DJ

Huwelijksfeest Plannen

Dé DJ voor jouw trouwfeest

Een DJ kies je natuurlijk niet omdat hij goed kan plannen. Lees meer over de sterke punten van Maarten als DJ voor je Huwelijk.

Contact

Contacteer mij geheel vrijblijvend om te profiteren van deze uitstekende service en laat Maarten je huwelijk plannen.