Maarten Provo

DJ voor jouw trouwfeest in Limburg

Locaties voor je trouwfeest

Naast talrijke dorpszalen vind je ook enkele kastelen die hun feestzaal ter beschikking stellen voor trouwfeesten met of zonder DJ in Limburg. Zo kan je onder meer terecht in het kasteel van Genoelselderen of het kasteel van Rullingen.

Ook gerestaureerde hoeves zoals bijvoorbeeld la Jouissance in Montenaken zijn uitstekende keuzes. Op een half uur rijden van Leuven en Hasselt vind je deze prachtige hoeve met overnachtingsmogelijkheden en uitstekende catering!

Wil je jezelf heel wat kopzorgen besparen dan biedt het WPC in Hoeselt een interessante all-in formule. Niet alleen de feestzaal en de catering maar ook de dj, de trouwdecoratie en zelfs witte duiven zijn inbegrepen. In het blog vind je een vergelijking over de prijs van een trouwfeest met dj.

Trouwfeest DJ Limburg

DJ Trouwfeest Limburg

Een trouwfeest DJ uit Limburg

Als Limburger kies je bij Maarten voor een trouwfeest DJ die Limburg kent als zijn broekzak. Als plaatselijke DJ kent hij de belangrijkste feestzalen als DJ én als gast. Hij weet steeds de sterke punten van elke feestzaal in zijn voordeel te gebruiken en is voorzien op alle mogelijke problemen.

Kortom, je huwelijk plannen met succes begint bij de keuze voor een goede DJ. Een DJ die bekend is met de feestzaal, de fotograaf én de ceremoniemeester.

Lees meer over welke muziek Maarten draait in zijn DJ-set of de unieke werkwijze die hij hanteert om van jouw trouwfeest een knaller te maken.

Ik weet genoeg, ik wil jou als DJ boeken

Buitenkansjes

Bekijk de DJ prijzen

Een tuinfeest als trouwfeest

Je kan Maarten boeken voor al je trouwfeesten, personeelsfeesten, fuiven of verjaardagsfeesten als DJ in Limburg.